Eat Different

Slik kan dere dele

Koreansk BBQ for to personer – saftige kjøttstykker som grilles perfekt hos Kogi i Bergen.

Kogi for 2

En hyggelig middag for 2, perfekt for å dele og prøve nye retter sammen.

550,- pr person

Koreansk BBQ for fire personer – mørt kjøtt dyppes i smakfull koreansk saus hos Kogi i Bergen.

The Kogi Experience

En sosial matopplevelse for 4 – smak, del og utforsk det koreanske kjøkken sammen.

750,- pr person

Småretter

Koreansk Haemul Pa-Jeon – sjømatpannekake med vårløk, reker og blåskjell, servert hos Kogi i Bergen

Haemul Pa-Jeon

Koreansk sjømatpannekake med vårløk, reker og blåskjell

179,-

Autentisk Kimchi Jeon – koreansk pannekake laget med fermentert kimchi, en smakfull spesialitet hos Kogi i Bergen

Kimchi Jeon

Autentisk Koreansk pannekake med kimchi

179,-


Korean Fried Chicken

Original Korean Fried Chicken – sprø og saftige kyllinglår laget med mammas originale oppskrift fra hennes kyllingrestaurant i Korea.

Original

Sprø og saftige kyllinglår laget med min mammas originale oppskrift fra hennes kyllingrestaurant i Korea.

235,-

akkanjeong Korean Fried Chicken – benfri lårfilet, sprø og glasert i KOGI Chili-saus, en ekte kundefavoritt.

Dekkanjeong

Sprø, koreansk fried chicken laget av benfri lårfilet, glasert i vår KOGI Chili-saus – en kundefavoritt.

235,-

Kanjang Korean Fried Chicken – sprø kylling glasert i autentisk, søt soyasaus fra Korea

Kanjang

Autentisk koreansk fried chicken, glasert i en søt soyasaus.

235,-

Red Kanjang Korean Fried Chicken – sprø kylling med spicy Red Kanjang-saus for en smakfull opplevelse.

Red Kanjang

Autentisk fried chicken med spicy Red Kanjang saus.

235,-

Chicken Kombo – et fristende utvalg av Dakkanjeong, Kanjang og Red Kanjang Korean Fried Chicken, servert hos Kogi i Bergen

Chicken Kombo

Utvalg av Dakkangjeong, Kanjang og Red Kanjang.

259,-

Alle Korean Fried Chicken-retter serveres med en frisk kålsalat og vår hjemmelagde aioli.

Barnemeny: Fried Chicken

Sprø frityrstekte kyllingbiter, servert med pommes frites eller ris.

165,-


Flyvende kjøttbiter over grillen – A5 Wagyu, Iberico og andre eksklusive kjøttvarianter tilberedt som Korean BBQ hos Kogi i Bergen.

Korean BBQ

Opplev gleden ved å grille selv – vår Korean BBQ gir deg en smakfull reise med nøye utvalgte kjøttstykker, servert med tradisjonelle sideretter.

Signaturretter

990,-

699,-

345,-

Kkot-Galbi

Mør ribbe av storfe uten bein.

450,-

Deung-Shim

Norsk marmorert entrecôte

345,-

Wagyu Australia

Entrecôte eller ytrefilet av ypperste kvalitet.

730,-

SamGyeop-Sal

Saftige skiver tynnribbe av svin.

275,-

Iberico Mok-Sal

Nakkekotelett av Iberico-svin

330,-

Mok-Sal

Nakkekotelett av svin

275,-


Shabu Shabu

Shabu Shabu – koreansk hotpot med kjøtt og grønnsaker som tilberedes i varm, smakfull kraft, servert hos Kogi i Bergen

Shabu Shabu er en koreansk hotpot hvor du tilbereder kjøtt og grønnsaker i varm kraft – en sosial matopplevelse jeg elsker å dele med gjestene våre.

599,-

Serveres med 620g grønnsaker. Kinakål, pak choi, sopp, gulrot, bønnespirer, løk, vårløk. Du kan velge imellem ulike typer tilbehør.

Tilbehør til Shabu Shabu – mørt, marinert biffkjøtt, en klassiker innen koreansk og asiatisk mat, servert hos Kogi i Bergen
Tilbehør til Shabu Shabu – saftig svineribbe, perfekt for en autentisk koreansk og asiatisk matopplevelse hos Kogi i Bergen
Tilbehør til Shabu Shabu – ferske blåskjell og reker, en smakfull del av koreansk og asiatisk matkultur hos Kogi i Bergen

Marinert Biff

Saftig, marinert biff som passer perfekt til Shabu Shabu

220,-

Svineribbe

Friske blåskjell for en ekte smak av havet.

180,-

Blåskjell

Friske, saftige blåskjell for en ekte smak av havet – perfekt til sjømatelskere!

150,-

Reker

Delikate reker som gir en mild sjøsmak til Shabu Shabu.

170,-

Tilbehør til Shabu Shabu – ferske grønnsaker inkludert vårløk, sopp og kål, et essensielt element i koreansk og asiatisk hotpot, servert hos Kogi i Bergen.

"Autentiske koreanske ris-, suppe- og nudelretter hos Kogi, inkludert Dolsot Bibimbap, Kimchi Jjigae, Doenjang Jjigae, Tteok-Bokki og JapChae – en smak av asiatisk matkultur i Bergen.

Autentiske Ris, Suppe og Nudelretter

Dolsot Bibimbap

Ris toppet med biff, grønnsaker og speilegg i en varm steinbolle.

335,-

*Kan bestilles vegetarisk med avokado i stedet for biff

Kimchi Jjigae

Kimchisuppe med svinekjøtt, sopp, tofu og chili, servert med ris.

335,-

*Kan bestilles uten kjøtt for en vegetarisk variant.

DoenJang Jjigae

Suppe laget på soyabønnepasta med sopp, løk, tofu og chili.

305,-

Tteok-Bokki

Riskaker i krydret chilisaus med fiskekaker og kokt egg

255,-

JapChae

Stekte glassnudler med grønnsaker og marinert biff i hvitløk-soya saus.

255,-

*Kan bestilles uten kjøtt for en vegetarisk variant.