Chicken Kombo

Dakkangjeong, Kanjang, Red Kanjang

Korean BBQ

Japansk Wagyu A5

Kogi Special

Bulgogi

Sides

Alle våre sideretter er inkludert.

Chicken Kombo – et fristende utvalg av Dakkanjeong, Kanjang og Red Kanjang Korean Fried Chicken, servert hos Kogi i Bergen

Chicken kombo er en perfekt start, og giver dere mulighet til å prøve flere forskellige av våre signatur Korean Fried chickens.

Det høyest klassifiserte Wagyu-kjøttet, med en enestående marmorering som smelter på tungen.

Autentisk Korean BBQ – saftige kjøttstykker og ferske grønnsaker grilles ved bordet for en unik koreansk matopplevelse hos Kogi i Bergen.

Vi anbefaler alltid Kogi Special til våre gjester som besøker oss for første gang. Da får dere oppleve en spennende kombinasjon av australsk Wagyu, Iberico Mok-Sal og Deung-Shim.

Autentiske, tynne biffskiver marinert i vår Bulgogi-saus – en søt og smakfull saus som er en klassiker i det koreanske kjøkken. Retten inneholder glassnudler, løk, rødløk, vårløk, gulrot og enokisopp, som alle bidrar til en rik og balansert smak. Vi tilbyr også en vegansk Bulgogi-versjon ved bestilling minst en dag i forveien. Når du bestiller Korean BBQ, følger alltid dippingsauser og små porsjoner kimchi med.

Tradisjonelle banchan til Korean BBQ – kimchi, vårløk og friske salatblader for en autentisk koreansk matopplevelse hos Kogi i Bergen

Sideretter

Alle våre sideretter er inkludert i Kogi Experience. Nyt autentiske smaker som Kimchi, Pa-Muchim (koreansk vårløksalat), Ssam-Mu (tynnskåret syltet reddik), salatblader til Ssam, og perfekt dampet ris. Disse tilbehørene er nøye valgt for å komplementere kjøttet og gi deg en balansert og ekte koreansk matopplevelse.

750,- pr person