Our Story

Kogis originale foodtruck – starten på reisen med autentisk koreansk mat i Bergen.
Kogis første restaurant i Bergen – hjemmet til autentisk koreansk mat og varme opplevelser.
Miae, grunnleggeren av Kogi, i den første restauranten i Bergen – lidenskapelig om koreansk matkultur.
Sprø Korean Fried Chicken som blir fritert – laget med autentiske oppskrifter hos Kogi i Bergen.
Tradisjonell koreansk Bulgogi – tynne skiver av marinert kjøtt, en klassisk rett servert hos Kogi i Bergen.
Lokalene før oppussingen av Kogis nye restaurant på Kong Oscars gate i Bergen – en ny epoke for autentisk koreansk mat
Oppussingen av Kogis nye restaurant på Kong Oscars gate i Bergen – en visjon om å skape et moderne og autentisk koreansk spisested.
Oppussingen av Kogis nye restaurant på Kong Oscars gate nærmer seg ferdig – et spennende nytt kapittel for koreansk mat i Bergen.
Den ferdige restauranten på Kong Oscars gate – Kogis nye hjem for koreansk matglede i hjertet av Bergen.
En av Kogis ansatte som betjener et bord – personlig service og sosial atmosfære i vår koreanske restaurant i Bergen.
Kimchi Jjigae under tilberedning – håndlaget med lidenskap og autentiske koreanske teknikker hos Kogi i Bergen.
En av Kogis kokker i aksjon – ekspertise og presisjon i tilberedningen av autentisk koreansk mat
En familie samlet rundt bordet og nyter et koreansk måltid – Kogi handler om sosialt samvær og deling av autentiske matopplevelser
utentisk Korean Fried Chicken fra Kogi – sprø og saftige smaker laget med koreanske tradisjoner i Bergen.
Bibimbap servert hos Kogi – en fargerik og autentisk koreansk rett som lever opp til vårt slagord: Eat Different
Vår samarbeidspartner Måkestad – leverandør av ferske råvarer til Kogi i Bergen
Samarbeid med Nortura – kvalitetsleverandør av kjøttprodukter til Kogis autentiske koreanske retter.