Korean BBQ

Mør ribbe av storfe uten bein – en klassiker på grillen, perfekt til Korean BBQ hos Kogi.

Ribbe av storfe uten bein – kjent for sin saftighet, mørhet og fyldige smak, et klassisk valg til grillen

Australsk Wagyu, enten som entrecôte eller ytrefilet, kjent for sin rike marmorering og saftighet – en favoritt hos Kogi i Bergen

Velg mellom marmorert entrecôte eller ytrefilet av australsk Wagyu – kjent for sin saftighet, rike smak og silkemyke tekstur som gir en førsteklasses opplevelse.

Norsk marmorert entrecôte – en saftig og smakfull spesialitet for Korean BBQ hos Kogi i Bergen

Saftig norsk entrecôte med rik marmorering – perfekt balansert med autentiske koreanske tilbehør som kimchi, som løfter smaken på en naturlig og harmonisk måte

Tynnribbe av svin – saftige skiver perfekt for grilling og autentisk Korean BBQ hos Kogi i Bergen

Møre skiver av svin tynnribbe – en fyldig og smakfull opplevelse som er en favoritt blant våre ansatte,

Nakkekotelett av Iberico-svin – et premium kjøttstykke for Korean BBQ hos Kogi i Bergen.

Nakkekoteletter av Iberico svin – kjent for sin unike marmorering og rike smak. Iberico-svinet er en spansk delikatesse som gir en ekstra saftig og smakfull opplevelse til Korean BBQ.

Mok-Sal – saftige nakkekoteletter av norsk svin, et klassisk og smakfullt valg for Korean BBQ hos Kogi i Bergen.

Saftige nakkekoteletter av norsk svin – et klassisk og smakfullt valg som gir en fyldig opplevelse til Korean BBQ.