Korean BBQ
Kkot-Galbi
Ribbe av storfe uten bein – kjent for sin saftighet, mørhet og fyldige smak, et klassisk valg til grillen
Australsk Wagyu
Velg mellom marmorert entrecôte eller ytrefilet av australsk Wagyu – kjent for sin saftighet, rike smak og silkemyke tekstur som gir en førsteklasses opplevelse.
Deung-Shim
Saftig norsk entrecôte med rik marmorering – perfekt balansert med autentiske koreanske tilbehør som kimchi, som løfter smaken på en naturlig og harmonisk måte
SamGyeop-Sal
Møre skiver av svin tynnribbe – en fyldig og smakfull opplevelse som er en favoritt blant våre ansatte,
Iberico Mok-Sal
Nakkekoteletter av Iberico svin – kjent for sin unike marmorering og rike smak. Iberico-svinet er en spansk delikatesse som gir en ekstra saftig og smakfull opplevelse til Korean BBQ.
Mok-Sal
Saftige nakkekoteletter av norsk svin – et klassisk og smakfullt valg som gir en fyldig opplevelse til Korean BBQ.